WAAROM IS DE BOURGONDIËR INGEPAKT ALS EEN CADEAUTJE? Op de Grote Markt wordt momenteel de Kerstijsbaan opgebouwd. Maar er is nog iets heel opvallends te zien: de Bourgondiër is ingepakt als een cadeautje. Waarom is dat?

Dat is niet zomaar kerstversiering, zegt eigenaar Jimmy Devilee. “Een keer uit eten gaan of lunchen is voor veel mensen een genot. Maar soms vergeten we dat dit helemaal niet zo ‘gewoon’ is en dat sommigen dat niet kunnen betalen.”

“Nu de kerstperiode nadert willen we mensen die niet ‘gewoon’ uit eten kunnen gaan een warm hart toedragen. Daarom doneren we aan de Voedselbank. Als een soort cadeautje dus. En daarom hebben we ons restaurant ook ingepakt als een groot cadeau!”

PENSIOENCADEAU VOOR GOED ONTMOET Op woensdag 28 november 2018 hadden wij het genoegen de heer Gerard Kort en echtgenote Lia te mogen ontvangen.

Gerard schonk ons een wel héél bijzonder cadeau: Het geld dat normaal bij Cargill gereserveerd wordt voor de festiviteiten rond de pensionering van een medewerker werd door Gerard in zijn geheel geschonken aan de Voedselbank. Dat vonden wij heel bijzonder en leverde bovendien nog een substantiële bijdrage op. Uiteraard hebben wij uitgebreid met hen gesproken en nadere uitleg gegeven over het wel en wee van Goed Ontmoet. Na afloop van het het bezoek zei Gerard:”Mijn vrouw en ik vonden het een zeer leerzame en leuke avond. Ik ga nog wel een keer op bezoek daar en kijken of ik nog nuttig kan zijn.” BEKIJK DE FOTO’S OP DE FACEBOOKPAGINA!

VEILING ONDERNEMERSGALA 2018Ook dit jaar hebben we weer voor het goede doel een veiling georganiseerd. Als goede doel is dit jaar gekozen voor voedselbank Goed Ontmoet.

Voor de voedselbank willen we graag een steentje bijdragen aan de aankoop van een koelwagen.
Dankzij het gulle bieden tijdens de internetveiling èn tijdens het gala zelf is er een bedrag van maar liefst € 11.040,- opgehaald wat direct naar Voedselbank Goed Ontmoet gaat.

2290 pakken koffie voor Voedselbank Goed Ontmoet
BERGEN OP ZOOM –

Koffiepunten van Douwe Egberts inleveren voor Voedselbank Goed Ontmoet. Inwoners van Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht en Tholen deden het massaal. Het resultaat: Goed Ontmoet heeft maar liefst 2290 pakken koffie gekregen.

Goed Ontmoet gaat voor duurzaam

Dankzij sponsoring van woningbouwvereniging Stadlander zijn op het dak van het magazijn van de voedselbank in Bergen op zoom zonnepanelen geplaatst.

Mo in het zonnetje gezet

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de voedselbank Goed Ontmoet is Mo door het bestuur in het zonnetje gezet. Alle vrijwilligers werden bedankt voor hun inzet, maar in het bijzonder Mo Eid. Zonder Mo hadden was het niet ze vlekkeloos gelopen. Hij werd bedankt met een cadeaubon en een bloemetje voor zijn tomeloze inzet. Lees verder .

Voedselbank kan nu ook in Calfven het internet opDe voedselbank Goed Ontmoet op De remise aan de Trambaan in Calfven had nog een wens: een beter digitaal bereik. Donderdag kreeg de organisatie de cheque die dat mogelijk maakt. 

Fort Smakelijk

Op 22 november werden ruim 150 vrijwilligers van Goed Ontmoet door het bestuur in Fort Smakelijk getrakteerd op een etentje in het kader van het 10 jarig bestaan van de voedselbanken in Zuid West Brabant en Tholen.

Stichting Goed Ontmoet
Abr. de Haanstraat 14
4624 HX Bergen op Zoom.
Tel: 0164-270290
E-mail: info@goedontmoet.com

Privacy Policy